اجتماعی

افزایش قیمت نان تنور نانوایان قمی را داغِ داغ کرد

نایب‌رئیس اتحادیه نانوایان استان قم :

نایب‌رئیس اتحادیه نانوایان استان قم علت گرانی نان را افزایش قیمت مواد اولیه نانوایی‌ها و افزایش نرخ کارگر و بیمه دانست.

به گزارش ندای قم، حمید نجفی امروز در گفت‌وگویی در خصوص علت افزایش قیمت نان در استان اظهار کرد: افزایش قیمت مواد اولیه، افزایش نرخ کارگر و افزایش نرخ بیمه از عمده عوامل افزایش قیمت نان است.وی افزود: از فروردین‌ماه سال جاری آنالیز قیمتی به شورای سیاست‌گذاری استان برای نرخ نان اعلام شد اما باتوجه‌به صدور مصوبه‌ای از سوی تهران به استانداری مبنی بر افزایش ۲۵ درصدی قیمت نان کل آنالیز قیمت نانوایی‌ها کنار گذاشته شد و بعد از بررسی‌های صورت‌گرفته در مردادماه سال جاری نرخ نان بر مبنای همان ۲۵ درصد افزایش اعلام گردید.نایب‌رئیس اتحادیه نانوایان استان قم تصریح کرد: میانگین افزایش قیمت نان در استان قم ۲۱ درصد پیش‌بینی گردید که متأسفانه پیرو صحبت‌های مشاور وزیر اقتصاد ۴۰ درصد یارانه کمک دولت به مردم به این ۲۵ درصد اختصاص نیافته و موجب افزایش ۱۱ درصدی قیمت نان در استان قم شده است.وی در پایان نرخ اعلامی از سوی اتحادیه نانوایان که باتوجه‌به مصوبه شورای سیاست‌گذاری استان صورت‌گرفته است را به شرح ذیل اعلام کرد: نان سنگک ریگی با وزن چانه ۵۰۰ گرم با قیمت ۳۱۰۰ توماننان سنگک ماشینی با وزن چانه ۵۰۰ گرم ۳۰۵۰ توماننان تافتون ماشینی با وزن چانه ۲۳۰ گرم ۱۲۵۰ توماننان لواش با وزن چانه ۱۷۰ گرمی ۶۰۰ توماننان بربری با وزن چانه ۶۰۰ گرمی ۲۳۰۰ تومان.لازم به ذکر است فروش نان بزرگ سنگک بزرگ فقط به درخواست مشتری انجام می‌گیرد و در غیر این صورت تخلف محسوب می‌شود.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/7wo7

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا