اجتماعی

افتتاح مدرسه استثنایی باغچه‌بان ویژه دانش‌آموزان توان‌یاب

با حضور مسئولان ملی و استانی صورت گرفت ؛

روز سه‌شنبه به مناسبت روز جهانی معلولان مدرسه استثنایی باغچه‌بان ویژه دانش‌آموزان توان‌یاب با حضور مسئولان ملی و استانی درشهرک پردیسان قم افتتاح شد.
به گزارش ندای قم ،معاون وزیر و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور دراین مراسم گفت: ساخت ۳۲ مدرسه با مشارکت مردم در نقاط مختلف کشور شروع شده‌است که با توجه به نیازهایی که داریم، امیدواریم سرعت و کثرت بیشتری بگیرد.
حمیدرضا خان محمدی افزود: باید به تفاوت‌های فردی توجه ویژه داشته باشیم و برای دانش‌آموزانی که شرایط قرارگیری در کنار دیگر دانش آموزان را ندارند، فضای مناسب در نظر بگیریم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای احداث مدارس استثنایی، اضافه کرد: در سه سال گذشته ۵۲۰ کلاس درس برای این دانش آموزان احداث شده‌است؛ معمولا یکی از موارد مصوب در سفر دولت سیزدهم به استان‌ها، اتمام احداث مدارس استثنایی و اوتیسم بود.
وی با بیان این‌که امیدواریم روند احداث مدارس دانش آموزان استثنایی سرعت بیشتری بگیرد، ادامه داد: سال گذشته ۳۶ مدرسه با ۳۱ هزار مترمربع تحویل دانش آموزان استثنایی شد.
خان محمدی با تاکید بر مناسب‌سازی فضاها برای دانش آموزان استثنایی در سایر مدارس، گفت: با اجرای طرح شهید عجمیان سالیانه حدود ۴۵۰ مدرسه مناسب‌سازی می‌شود.
وی افزود: دانش آموزان استثنایی هر چه بیشتر در کنار دیگر دانش آموزان قرار گیرند، رشد یادگیری‌شان بیشتر می‌شود.
وی ابراز امیدواری کرد: باهمت مردم و خیران مدرسه‌ساز، بتوانیم بهترین امکانات و خدمات را برای دانش آموزان استثنایی فراهم کنیم.
مدرسه با تربیت نیروی انسانی، پایه‌گذار توسعه در کشور است
رییس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک نیز در این مراسم گفت: آموزش‌وپرورش، درآمد سرانه و امید به زندگی سه شاخص توسعه در دنیا محسوب می‌شود.
حمیدرضا شیخ‌الاسلام افزود: امروز خیران با این حرکت بسیار بزرگی که در سطح کشور شروع کرده‌اند، شاخص‌های بزرگی، عظمت، توسعه و پیشرفت را نهادینه می‌کنند.
وی اضافه کرد: امروز برای پیشرفت و توسعه نیاز به نیروی انسانی و سرمایه مالی است که اگر این ۲ کنار هم قرار گیرند، توسعه در کشور با سرعت بالایی اتفاق خواهد افتاد.
وی ادامه داد: توسعه در کشور باعث تولید می‌شود، تولید سرمایه ایجاد می‌کند و سرمایه در کشور باعث توسعه بالاتر می‌شود.
شیخ‌الاسلام با اشاره به این‌که بهترین جایگاه خدمت را در مدرسه می‌دانم، خاطرنشان کرد: مدرسه با تربیت نیروی انسانی، پایه‌گذار توسعه در کشور است.
وی بیان کرد: حدود یک دهه قبل که با مشکل جدی کمبود مدرسه در شهرک پردیسان مواجه بودیم، خیران به‌طور ویژه برای احداث مدرسه در این منطقه ورود پیدا کردند و بیش از ۷۵ شیفت مدرسه احداث شد.
وی تصریح کرد: خیران با ساخت مدرسه در شهرک پردیسان، فقط به توسعه آینده کشور نپرداختند، بلکه دغدغه و دلشوره را از خانواده‌ها گرفتند.
وجود ۲۵ مدرسه استثنایی در قم
مدیرکل آموزش‌وپرورش قم نیز در این مراسم با بیان این‌که امروز روز جهانی معلولان است،‌ گفت: امیدواریم نام‌گذاری چنین روزهایی باعث عنایت بیشتر، رفع نیازمندی‌ها، تامین زندگی بهتر و سعادتمندانه‌تر برای عزیزان توان یاب شود.
علیرضا رحیمی با اشاره به حضور پررنگ خیران در احداث مدارس،‌ افزود: ساخت مراکز آموزشی توسط خیران در قم سرعت بی‌نظیری گرفته و بسیار بابرکت و پرتعداد شده است.
وی با بیان این‌که در قم ۲۵ مدرسه ویژه دانش‌آموزان استثنایی داریم، اضافه کرد: یک هزار و ۵۵۱ دانش‌آموز دارای یک یا چند معلولیت در این مدارس تحصیل می‌کنند.
وی ادامه داد: در هر کلاس مدرسه استثنایی ۶ یا ۷ دانش‌آموز معلول تحصیل می‌کنند، زیرا رسیدگی به مباحث درسی این دانش‌آموزان سختی و مشکلات زیادی برای مربیان به همراه دارد.
رحیمی تاکید کرد: وظیفه داریم امکانات و تجهیزات هر چه بهتر برای این دانش‌آموزان فراهم و رفت‌وآمدشان را تسهیل نماییم.
امام‌جمعه پردیسان نیز در این مراسم از خیران مدرسه‌ساز قدردانی کرد و گفت: خیران مدرسه‌ساز با فراهم کردن زمینه تحصیل دانش‌آموزان در نقاط مختلف کشور، برترین کار نیک را انجام می‌دهند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید صمصام قوامی افزود: امیدواریم با همت و تلاش خیران، یک مدرسه نیز در لبنان به نام خیران مدرسه‌ساز احداث شود.
مدرسه استثنایی باغچه‌بان ویژه دانش‌آموزان توان‌یاب در ۲ طبقه و در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۲۶۵ مترمربع و زیربنای یک هزار و ۵۰۶ مترمربع از محل اعتبارات سفر نخست رئیس‌جمهور فقید، شهید آیت‌الله رئیسی به استان قم احداث شده‌است.
این مدرسه علاوه بر هشت کلاس درس، پنج کارگاه و سالن، ۱۳ اتاق اداری و جنبی و همچنین نمازخانه‌ای مستقل دارد؛ ضمن آن‌که دانش‌آموزان مدرسه باغچه بان از زمین چمن مصنوعی نیز برخوردارند.
همچنین در ادامه روند نهضت خودکفایی مدارس استان قم، این مدرسه نیز به همت خیر مدرسه‌ساز سید محمد برقعی، مجهز به سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی خورشیدی است تا با درآمد ماهانه حداقل ۱۰ میلیون تومان برای مدرسه، بسیاری از مشکلات و نیازهای مدرسه پوشش داده شود.
مدرسه هشت کلاسه استثنایی باغچه‌بان قم در شهرک پردیسان واقع شده‌است.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/vnuh

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا