اجتماعی

افتتاح مدرسه‌ای به نام پدر شعر آیینی کشور

با حضورمسوولان ملی و استانی قم صورت گرفت :

مدرسه دخترانه ۱۲ کلاسه استاد محمدعلی مجاهدی، پدر شعر آیینی کشور، روز سه شنبه طی آیینی با حضور جمعی از مسوولان ملی و استانی و همچنین خیران مدرسه‌ساز در ناحیه یک آموزش‌وپرورش استان قم به بهره‌برداری رسید.
به گزارش ندای قم ،معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری کشور در این آیین، توسعه در عرصه فرهنگ را یک نشاط و شادی حقیقی برشمرد و گفت: خوشبختانه روند رفع محرومیت‌ها در شهر قم با شتاب خوبی پیگیری می‌شود که البته شهرداری بالنده و پویای این شهر نیز حضوری فعال و گسترده در این بخش دارد.
محمد آیینی به آمار ۲ هزار هکتار سکونتگاه‌های غیررسمی قم اشاره کرد و افزود: البته آنچه در قم سکونتگاه غیررسمی خوانده می‌شود، در حقیقت محله‌های ارزشمند و اصیل قم است که از قافله پیشرفت و توسعه جامانده‌اند.
وی با اشاره به سند ملی بازآفرینی شهری ایران و خدمات هفت‌گانه‌ای که در این عرصه تعریف شده است، ادامه داد: بر اساس این سند ملی، محله‌های کمتربرخوردار باید به متوسط محله‌های برخوردار برسند.
وی با بیان این‌که بر اساس آمار، ۱۴ مدرسه در قم و ۶۴۴ مدرسه در کشور باید از محل بازآفرینی شهری احداث شوند، گفت: تاکنون چهار مدرسه در مناطق شهرک فاطمیه، شهرک مهدیه، قلعه کامکار و شیخ‌آباد قم از این محل ساخته و تقدیم دانش آموزان شده است که این روند ادامه خواهد داشت.
محله‌های قدیمی وضعیت مناسبی از نظر سرانه فضای آموزشی ندارند
مدیرکل آموزش‌وپرورش قم نیز در این مراسم، دانش آموزان را چشم امید کشور معرفی کرد و گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمات شایسته‌ای در امر تعلیم و تربیت داشته است که باید این خدمات را قدر دانست و آن‌ها را بازگو کرد.
علیرضا رحیمی از همه دست‌اندرکاران عرصه نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تقدیر کرد و افزود: البته محله‌های قدیمی و مرکزی قم، وضعیت مناسبی از نظر سرانه فضای آموزشی ندارند که امیدواریم با همت همه مسوولان، این معضل رفع شود.
وی عامل اصلی این وضعیت نامناسب و بعضا بحرانی را، فقدان زمین با کاربری آموزشی در این مناطق عنوان کرد و گفت: خیران دیار کریمه اهل‌بیت(س) همواره در امر خیر مدرسه‌سازی پیشتاز بوده و بارها اعلام کرده‌اند که در صورت رفع معضل فقدان زمین با کاربری آموزشی در مناطق قدیمی و مرکزی شهر، باز هم در این امر خیر پیشگام خواهند بود.
مدرسه استاد مجاهدی در منطقه محروم احداث شده است
مدیرکل نوسازی مدارس قم نیز به احداث این مدرسه در بلوار شهید دل آذر به‌عنوان یکی از مناطق هدف طرح محرومیت‌زدایی و بافت فرسوده شهر قم اشاره کرد و گفت: این مدرسه در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۲۷۸ مترمربع و با زیربنای ۲ هزار و ۲۴۰ مترمربع در سه طبقه تقدیم دانش آموزان شده است.
احمدرضا اجتهادی افزود: آغاز احداث مدرسه استاد مجاهدی از نیمه نخست سال ۱۳۹۷ با کارفرمایی اداره کل راه و شهرسازی استان از محل منابع اعتباری شرکت بازآفرینی شهری ایران و تحت نظارت فنی و اجرایی اداره کل نوسازی مدارس استان بوده است.
وی اضافه کرد: مدرسه استاد محمدعلی مجاهدی، ۱۲ کلاس درس، ۱۰ اتاق اداری و جنبی و همچنین سه کارگاه و آزمایشگاه دارد.
اجتهادی همچنین بر تداوم توجه به معماری اسلامی و ایرانی در ساخت فضاهای آموزشی در استان تاکید کرد.
بازسازی و نوسازی مدارس، بهترین مسیر در خدمت به خلق است
پدر شعر آیینی کشور نیز در این آیین گفت: نوسازی، بازسازی و بهسازی مدارس بهترین مسیر در خدمت به خلق است و تامین کادر آموزشی متخصص و حرفه‌ای برای همه مدارس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
محمدعلی مجاهدی ابراز امیدواری کرد: همه مردم در خدمت به یکدیگر موفق و پیشتاز باشند و در امر مهم مدرسه‌سازی به‌قدر وسع و توان خود سهیم شوند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/iphf

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا