مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان قم گفت: طبق بند پنج ماده ۲۰ قانون شهرداریها، ساماندهی صنوف مزاحم و آلاینده به شهرداریها سپرده شده است.
به گزارش ندای قم ،سیدرضا موسوی مشکینی درگفتگویی با بیان اینکه فعالیت صنوف مزاحم و آلاینده در بافت شهری و مسکونی موجب نارضایتیهای شهروندان است گفت: طبق بند پنج ماده ۲۰ قانون شهرداریها، ساماندهی این امور به شهرداریها سپرده شده است.
وی با تاکید بر اینکه صدا و آلایندههای فیزیکی و شیمیایی بالاتر از حد استاندارد در حریم شهری از مسائل اصلی و مهم در تعریف و شناسایی صنوف مزاحم و آلاینده شهری به شمار میرود گفت: هم اکنون ۲۶ صنف مزاحم و آلاینده در قم فعالیت دارند و طبق قانون هوای پاک، ساماندهی صنوف آلاینده که زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داده بر عهده مدیریت شهری یا همان شهرداری است.
موسوی مشکینی با اشاره به اینکه ماده ۱۴ قانون هوای پاک، ظرفیت قانونی را برای انتقال صنوف آلاینده ایجاد کرده است افزود: به نظر اراده واقعی برای انتقال صنوف آلاینده و مزاحم به شهرکهای یاد شده وجود ندارد.
رئیس اتاق اصناف استان هم در گفتگویی با این برنامه گفت: کار ساماندهی و انتقال این مشاغل در دو شهرک صنوف و خودرویی به دلیل نبود زیرساختهای لازم و عدم استقبال صنوف چندین سال بلاتکلیف مانده بود.
حمید خرمی افزود: شهرک صنوف قم با بیش از ۱۶۰۰ واحد ظرفیت و شهرک خودرویی هم با بیش از ۱۴۰۰ واحد ظرفیت، امکان مناسبی برای ساماندهی صنوف مزاحم و آلاینده است.