ارائه یکمیلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفهای
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم خبرداد:
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم گفت: در سال گذشته یکمیلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفهای در بخش دولتی در این استان به علاقهمندان ارایه شد.
به گزارش ندای قم، سید محمود عرب در گفتوگویی افزود: مهارتهای فنی و حرفهای استان قم در بخش دولتی در هشت مرکز با حضور ۳۵ مربی درونسازمانی و حدود ۸۰ مربی برونسازمانی به علاقهمندان آموزش داده میشود.
وی اضافه کرد: این آموزشها به ۱۱ هزار و ۲۶۰ نفر دوره در یک هزار و ۳۷۰ دوره آموزشی و ۳۶۹ حرفه آموزشی ارایه شدهاست.
وی ادامه داد: ۱۰ هزار و ۹۸۱ نفر ساعت مربوط به آسیب دیدگان اجتماعی، ۶ هزار و ۷۱۶ نفر ساعت مربوط به افراد دارای معلولیت، هفت هزار و ۵۲۵ نفر ساعت مربوط به پناهندگان و اتباع خارجی، ۳۸ هزار و ۷۹۹ نفر ساعت مربوط به دانشآموختگان و فارغالتحصیلان دانشگاهی، ۱۰۴ هزار و ۸۷۴ نفر ساعت مربوط به دانش آموزان و ۵۳ هزار و ۹۹۱ نفر ساعت مربوط به دانشجویان بودهاست.
به گفته عرب، ۷۶ هزار و ۹۴ نفر ساعت مربوط به زنان خانهدار، ۷۲ هزار و ۵۰۵ نفر ساعت مربوط به زنان سرپرست خانوار، ۱۳۷ هزار و ۶۰۷ نفر ساعت مربوط به زندانیان، ۵۳ هزار و ۴۷۳ نفر ساعت مربوط به ساکنان سکونتگاههای غیررسمی، ۱۰۷ هزار و ۶۸۰ نفر ساعت مربوط به ساکنان مناطق روستایی، ۱۱۷ هزار و ۸۰۰ نفر ساعت مربوط به سربازان وظیفه، ۱۴۸ هزار و ۹۳۷ نفر ساعت مربوط به بنگاههای اقتصادی و ۱۱ هزار و ۶۵۹ نفر ساعت مربوط به عشایر میباشد.
وی گفت: همچنین ۶ هزار و ۱۸۶ نفر ساعت مربوط به کودکان کار و خیابانی، ۷۱۶ هزار و ۶۹۸ نفر ساعت مربوط به متقاضیان مهارتآموزی، پنج هزار و ۵۲۰ نفر ساعت مربوط به مشمولان بیمه بیکاری و ۴۲ هزار و ۵۲۳ نفر ساعت مربوط به معتادان بهبود یافتهاست.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع ۱۹ گروه هدف آموزشهای فنی و حرفهای در کشور، به ۱۸ گروه هدف در استان قم، آموزشهای فنی و حرفهای ارایه میشود؛ گروه هدف ساکنین مناطق محروم مرزی در استان قم، مصداق ندارد.