آمادگی قم برای تأسیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات
در دیداراستاندار با رئیس پارک فناوری و ارتباطات کشور مطرح شد:
استاندار قم در دیدار با رئیس پارک فناوری و ارتباطات کشور با اشاره به وجود زیرساخت های مناسب فناوری در قم، از آمادگی برای تاسیس این پارک در استان خبر داد.
به گزارش ندای به نقل از روابط عمومی استانداری قم، سید محمدتقی شاهچراغی امروز در دیدار با محمدجعفر صدیق مشاور وزیر علوم و رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، با اشاره به ظرفیت نخبگانی در قم بهویژه در علوم انسانی و علوم دینی با توجه به محوریت مرکز حوزه علمیه قم در کشور و جهان اسلام اظهار داشت: آمادگی و زیرساختهای لازم همراه با برنامهریزی دقیق بر اساس نظام مسائل استان قم، برای ایجاد پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در قم وجود دارد.
استاندار قم در ادامه این دیدار با تأکید بر هدفگذاری صحیح در استفاده بهینه از متخصصین دانشبنیان و شرکتهایی که در این استان وجود داشته و درخواستهایی که برای مهاجرت شرکتهای بزرگ فناوری از تهران به سمت قم وجود دارد گفت: در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و منویات مقام معظم رهبری و تأکید بر توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور، استان قم با توجه به استعداد لازم در حوزه ICT، جوانان تحصیلکرده حوزه IT و وجود شرکتهای دانشبنیان و نوپا در این عرصه، آمادگی لازم در ارتقا رتبه فناوری قم در کشور وجود دارد و در حوزه تولید محتوا نیز مزیتهای رقابتی بسیار خوبی داریم.
مشاور وزیر علوم و رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور نیز در این دیدار خواستار ایجاد زمینه تأسیس پارک ICT در استان قم و بهواسطه آن حمایت از کسبوکارهای فناورانه در استان قم شد.
محمدجعفر صدیق دامغانی در ادامه افزود: زیرساخت تبادل تفاهمنامه در زمینه ایجاد پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در قم وجود داشته و پتانسیل عظیم تولید محتوا، وجود شرکتهای دانشبنیان، موقعیت جغرافیایی این استان در نزدیکی به پایتخت کشور و شاهراه ارتباطی جنوب به شمال و زیرساختهای فناوری قم میتواند موقعیت استان را به درجه مطلوبی در فناوری اطلاعات و ارتباطات برساند.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی در کشور ابراز کرد: راهحل نجات کشور از گرداب بحرانهای اقتصادی شبکه ملی اطلاعات و حوزه ICT است و نباید به شبکه ملی اطلاعات نگاه امنیتی داشته باشیم.
مشاور وزیر علوم و رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور خاطرنشان کرد: قم برای کشور یک دارایی بزرگ تولید محتوا دینی، کاربردی و علوم انسانی محسوب میشود و ساماندهی آن در حوزههای فناورانه نقش این استان را در کشور و حتی جهان برجسته میکند.