اجتماعی

لزوم معرفی ظرفیت‌های صندوق توسعه حرم‌های مطهر به سرمایه‌گذاران

معاون استاندار قم تأکید کرد؛

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم بر لزوم معرفی ظرفیت‌های صندوق توسعه حرم‌های مطهر به سرمایه‌گذاران تأکید کرد.

به گزارش ندای قم ،ابوالقاسم مقیمی روز شنبه ۱۹ آذرماه در جلسه ستاد راهبردی صندوق توسعه حرم‌های مطهر که در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور زائرین استانداری قم برگزار شد، اظهار کرد: برای بهره‌مندی محرومین از تسهیلات و ظرفیت صندوق جلسه با خیرین مسکن‌ساز و انبوه‌سازان توسط راه و شهرسازی و شهرداری برگزار خواهد شد تا با تجمیع ظرفیت‌ها نسبت به ایجاد مسکن برای اقشار کمتر برخوردار عملیاتی شود.
وی با بیان اینکه بر اساس تصمیم کمیته فنی، افزایش محدوده جدید اطراف حرم مطهر که منطق بر محدوده بافت فرسوده شهر قم بوده در اولین جلسه کمیسیون ماده ۵ مطرح خواهد شد، عنوان کرد: شهرداری با اطلاع‌رسانی تسهیلات صندوق به شهروندانی که در سال‌های گذشته پروانه ساخت‌وساز در این محدوده اخذ نموده‌اند و منجر به پایان کار نشده است، زمینه اعطای تسهیلات ۶۰۰ میلیونی ارزان‌قیمت احداث و نوسازی از سوی صندوق را اجرایی کند.

سهم قم از تسهیلات ارزان‌قیمت صندوق تا پایان سال ۱۰۰۰ فقره

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم افزود: سهم قم از تسهیلات صندوق تا پایان سال اعطای ۱۰۰۰ فقره تسهیلات ارزان‌قیمت بوده که امیدواریم با مراجعات و اطلاع‌رسانی مردمی محقق شود.
وی با اشاره به اینکه در این محدوده بیش‌تر واحدهای اقامتی بوده و تعداد مسکونی‌های شهروندان در محدوده فعلی کاهش چشمگیری داشته است، مطرح کرد: در این محدوده ۱۰ پروژه کلان داریم که نقش مستقیم در تسهیل امر زیارت حرم مطهر داشته و خواست جدی آستان مقدس از استان نیز است که خوشبختانه از محل مصوبات سفر ریاست جمهوری بخشی از تملک‌های آن از محل ۴۸ هکتاری پردیسان در حال انجام است.
مقیمی اضافه کرد: برای تبدیل این پروژه‌ها به بسته‌های سرمایه‌گذاری مطالعه و همکاری و هم‌افزایی جمعی راه و شهرسازی، شهرداری و استانداری و استفاده از ظرفیت‌های صندوق توسعه حرم‌های مطهر ضروری است.

طرح ویژه بافت فرسوده اطراف حرم حضرت معصومه(س) تهیه شود

مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری طرح حرم‌های مطهر نیز دراین جلسه  گفت: طرح ویژه بافت فرسوده اطراف حرم باید تهیه شود و تمام ذی‌نفعان در آن دیده شوند تا بتوانیم مطابق آن فعالیت داشته باشیم.

میلاد امینی اظهار کرد: به دلیل نیاز به اطلاعات محلی، در نظر داریم صندوق‌های محلی احداث کنیم.
وی ادامه داد: پروژه‌های قم در اطراف حرم باید تحت عنوان یک بسته به صندوق معرفی شود تا بتوانیم تأمین منابع مالی آن را انجام دهیم.
مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری طرح حرم‌های مطهر با بیان اینکه بسیاری از زائرسراها نیازمند تسهیلات هستند، مطرح کرد: در صورت معرفی صندوق به این افراد، می‌توان از آن‌ها حمایت کرد.
وی با اشاره به اینکه در کنار حمایت از زائرسراها باید از ساکنین نیز حمایت شود، عنوان کرد: باید بررسی‌های لازم انجام شود تا بدانیم این حمایت‌ها چگونه می‌تواند اثربخشی بیش‌تری داشته باشد.
امینی با تأکید بر اینکه باید در جلسات با سرمایه‌گذاران بسته‌های کامل صندوق معرفی شود، خاطرنشان کرد: طرح ویژه بافت فرسوده اطراف حرم باید تهیه شود و تمام ذی‌نفعان در آن دیده شوند تا بتوانیم مطابق آن فعالیت داشته باشیم.
وی در پایان اضافه کرد: شورای راهبری جمع‌بندی لازم را برای تشکیل صندوق‌های استانی انجام می‌دهد تا سازوکار اصلی انجام شود.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/kbs0

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا