اجتماعیویژه

رسمیت یافتن دائمی فعالیت خانه‌مسافرها

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم اعلام کرد :

میرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم از رسمیت یافتن دائمی فعالیت خانه‌مسافرها خبر داد و گفت: خانه‌‌های مسافر از مصادیق گردشگری محسوب می‌شوند و امور مرتبط به آن تنها از طریق معاونت گردشگری اداره‌کل قابل پیگیری است.
به گزارش ندای قم ،علیرضا ارجمندی در جلسه‌ای که با سعید کاویانی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم برگزار شد، با بیان اینکه خانه‌مسافرها در صنعت گردشگری اماکن اقامتی موقتی هستند که در ایام پیک مسافر در کنار مراکز اقامتی رسمی فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: خانه‌های مسافر استان قم از این پس جزئی از مصادیق گردشگری محسوب خواهند شد و بعد از هتل‌ها، مهمانپذیرها از مراکز اقامتی رسمی استان به حساب می‌آیند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم تاکید کرد: با رسمیت یافتن دائمی خانه مسافرها همه خدمات اداری از قبیل صدور پروانه بهره‌برداری، صدور نرخنامه و درجه‌بندی خانه‌های مسافر تنها از طریق معاونت گردشگری اداره‌کل انجام خواهد شد و انجمن و تشکل مرتبط در این خصوص دخالتی نخواهند داشت.
ارجمندی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی هرگونه پرداخت وجه پول در ازای صدور پروانه و نرخنامه غیر قانونی است، گفت: مدیران خانه‌مسافرها برای انجام امور اداری و برای آگاهی از بخش نامه‌ها و قوانین مرتبط تنها به معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان مراجعه کنند. در حال حاضر ۱۷۰ خانه‌مسافر دارای مجوز از میراث‌فرهنگی در استان قم فعالیت می‌کنند.
نخستین اقامتگاه سنتی قم به‌زودی افتتاح می‌شود
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم همچنین در ادامه گفت: نخستین اقامتگاه سنتی قم با سرمایه‌گذاری حدود ۵۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی به‌زودی افتتاح می‌شود.
علیرضا ارجمندی اظهار کرد: سرای سنتی فرهنگ به عنوان نخستین اقامتگاه سنتی بوم‌گردی استان با ۱۵۶ متر مربع زیربنا با تغییرکاربری و بازسازی بنایی تاریخی با قدمتی ۱۵۰ ساله مربوط به عصر قاجار به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم ادامه داد: این اقامتگاه سنتی بوم‌گردی با سرمایه‌گذاری حدود ۵۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی احداث شده است که با بهره‌برداری از آن به صورت مستقیم برای چهار نفر اشتغال ایجاد می‌شود.
او افزود: معماری سنتی بنا با تزئینات آجرکاری زیبا همراه با پذیرایی با غذاهای سنتی و برگزاری تورهای گردشگری از جمله مزیت‌های این اقامتگاه بوم‌گردی است که در رونق اقتصادی این مکان تاثیر به‌سزایی خواهد داشت.
ارجمندی با بیان اینکه گردشگران با حضور در این گونه اماکن می‌توانند در یک فضای دلنشین سنتی و تاریخی اقامت داشته باشند. گفت: اداره‌کل میراث فرهنگی آماده همکاری و صدور مجوز برای احداث اقامتگاه سنتی برای ساختمان‌های قدیمی و تاریخی در سطح استان است.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/me9d

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا