حوزه علمیه

باید به قشر ضعیف جامعه توجه بیش‌تری شود

آیت الله اعرافی :

مدیر حوزه‌های علمیه در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه باید به قشر ضعیف جامعه توجه بیش‌تری شود، مطرح کرد: انتظاری که از قم می‌رود سرآمدی در تمام حوزه‌های پزشکی، سلامت، فرهنگی و معنوی است.

به گزارش ندای قم، آیت الله علیرضا اعرافی امروز در دیدار با مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت و سلامت، اظهار کرد: پزشکی در عقل سلیم و در منابع دینی از علوم شریفه است.

وی با اشاره به اینکه خدمت پزشکان به جامعه، جزو بالاترین خدمات است، مطرح کرد: شرافت علم و دانش حوزه علوم پزشکی وظایفی را برای همه افرادی که دریافت کننده این خدمت هستند، تولید می‌کند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه جامعه باید قدردان خدمات پزشکی باشد، عنوان کرد: این شرافت حوزه پزشکی وظیفه حساسی را برای خود پزشکان نیز تولید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه جامعه پزشکی در دوران کرونا آزمایش خود را به خوبی پس دادند، خاطرنشان کرد: پزشکان در دوران کرونا توانستند در عرصه خدمت به مردم درخشان ظاهر شوند.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه ورود غیر متخصصانه در حوزه پزشکی نباید رقم بخورد، تصریح کرد: خود جامعه پزشکی نیز باید نسبت به این موضوع حساسیت لازم را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه پزشکی باید به دنبال دانش، علم، مهارت، فرهنگی و دینی باشیم، یادآور شد: باید به دنبال پیشبرد تمام این ابعاد درکنار یکدیگر باشیم.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تمام دانشگاه‌ها باید به نخبگان و حرکت‌های دانش بنیانی اهمیت بسیاری دهند، ابراز کرد: متأسفانه فرار نخبگان و مغزها بسیار نگران کننده است که باید با فراهم کردن شرایط مناسب مانع این اقدام شویم.

وی با اشاره به اینکه دولت نیز باید در این مسیر کمک لازم را داشته باشد، بیان کرد: در برنامه هفتم نیز به حوزه نخبگانی، دانش بنیانی و حفظ سرمایه‌های فکری و استعدادی کشور توجه شده است.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه رضایت مخاطبین بسیار مهم است، اظهار داشت: باید در خدمت‌رسانی به رعایت حال مستضعفین و سالمندان نیز توجه ویژه شود.

وی با اشاره به اینکه باید به قشر ضعیف جامعه توجه بیش‌تری شود، مطرح کرد: انتظاری که از قم می‌رود سرآمدی در تمام حوزه‌های پزشکی، سلامت، فرهنگی و معنوی است.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه به موضوع جمعیت و جوانی جمعیت نیز باید توجه ویژه شود، عنوان کرد: تلاش ما باید بر این باشد که قم به قطبی برای تمام دنیا تبدیل شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم:

مرکز تدریس فناوری و نوآوری استان قم احداث می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم نیز در این دیدار از افتتاح ۲ مرکز جامع سلامت و ۲۴ خوابگاه دانشجویی به مناسبت هفته دولت خبرداد.

مهدی مصری با اشاره به بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، اظهار کرد: باتوجه به برنامه‌ریزی‌های دشمن، دانشگاه علوم پزشکی امسال برنامه‌های فرهنگی متعددی را درنظر گرفته است.

وی با اشاره به اینکه به دنبال تبدیل قم به کانون فرهنگی هستیم، مطرح کرد: به مناسبت هفته دولت ۲۴ واحد خوابگاه افتتاح و ۵۶ واحد دیگر نیز با همت خیرین در مسیر تعمیر و بازسازی قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه ۲ مرکز جامع سلامت در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد، عنوان کرد: مراکز بیش‌تری در دستورکار قراردارند که به مناسبت ۲۲ بهمن افتتاح خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه به دنبال توسعه شرکت‌های دانش بنیان هستیم، خاطرنشان کرد: آمادگی و زیرساخت‌های لازم برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد.

مصری با بیان اینکه به دنبال احداث مرکز تدریس فناوری و نوآوری استان قم هستیم، تصریح کرد: در این راستا فرماندار کهک وعده تخصیص ۱۰ هکتار زمین به دانشگاه علوم پزشکی را داده است.

وی با اشاره به عقد قرارداد همکاری با سازمان برنامه و بودجه کشور، یادآور شد: طی این قرارداد مقرر شد به ازای احداث هر پایگاه سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی، یک پایگاه سلامت نیز توسط سازمان برنامه و بودجه کشور احداث شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در نظرداریم تا ۲۲ بهمن ۱۰ پایگاه سلامت را در استان بهره‌برداری کنیم، ابراز کرد: همچنین احداث ۱۰ پایگاه جاده‌ای و شهری اورژانس نیز در دستورکار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ زمین شهری برای جانمایی پایگاه‌های سلامت و اورژانس بررسی شده است، بیان کرد: سردار شاهچراغی استاندار سابق قم در این مسیر تلاش بسیاری داشتند.

مصری با بیان اینکه در استان قم بیش از ۶۴ خانه بهداشت داریم، اظهار داشت: ۶۰ درصد پست‌های معاونت بهداشتی در قم بدون متصدی است درشرایطی که میانگین کشوری ۳۷ درصد است و ما باید تلاش کنیم به این میانگین برسیم.

وی با اشاره به اینکه با بیمارستان ۲۵۰ تخت خوابی الزهرا (س) و مادر جایگزین بیمارستان‌های کامکار و حضرت معصومه(س) جبران می‌شود، مطرح کرد: ۶۰۰ تخت تا برنامه ۱۴۰۸ فاصله داریم و از محل‌های مختلفی به دنبال تامین آن‌ها هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم از عقد تفاهم نامه حوزه و وزارت بهداشت یاد کرد و گفت: به عنوان نخستین گام پس از عقد این تفاهم‌نامه برنامه‌های متعددی با موضوع سبک زندگی اسلامی درنظر گرفته‌ایم.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/pdoh

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا