حوزه علمیه

ارتقاء کارکرد مساجد نیازمند یک طرح جامع است

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور:

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: برای ارتقا کارکرد مساجد نیازمند یک طرح جامع، کلان و راهبری با مشارکت نهادهای مختلف هستیم.

به گزارش ندای قم به نقل از خبرگزاری حوزه ،آیت الله علیرضا اعرافی روز شنبه در دیدار رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور اظهار داشت: برای ارتقا کارکرد مساجد نیازمند یک طرح جامع، کلان و راهبری با مشارکت نهادهای مختلف هستیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور ابراز داشت: متأسفانه هم اکنون برخی از مساجد در نقاط مختلف کشور نماز جماعت صبح ندارند و باید برنامه ریزی ها به گونه‌ای باشد که سه نوبت نماز در مساجد به صورت جماعت اقامه شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه مساجد می‌بایست بر طرف کننده آسیب‌های اجتماعی باشند اظهار داشت: برنامه‌های میان مدت و بلند مدتی در این راستا می‌بایست طراحی شود تا با استفاده از ظرفیت مساجد؛ مشکلات و آسیب‌های اجتماعی در هر منطقه و محله و در مجموع در جامعه به حداقل برسد.

امام جمعه قم با بیان اینکه هم اکنون حوزه‌های علمیه در استان‌ها یک برنامه پنج ساله دارند اظهار داشت: در سال جاری نیز تلاش شده است تا مراکز علمی و آموزشی دارای یک برنامه ۵ ساله جهت حرکت به سمت جلو داشته باشند و این برنامه‌ها در راستای حوزه پاسخگو که بتواند نیازهای جامعه را در موضوعات معرفتی پاسخ دهد، کلیدی است.

مساجد می‌بایست بر محوریت امام جماعت فعالیت کنند

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با تاکید بر اینکه مساجد می‌بایست بر محوریت امام جماعت فعالیت کنند و اداره شوند افزود: امام جماعت باید خود را امام محله بداند و اقداماتی که در راستای کارکرد مساجد صورت می‌گیرد می‌بایست به اتصال مسجد به بدنه جامعه تقویت کند.

وی تاکید کرد: استفاده از ابزار هنر در مسیر توسعه معارف اسلامی مهم است و هنرهای متناسب با معرفت اسلامی می‌تواند در جذب نسل جوان کمک کند.

آیت الله اعرافی ادامه داد: از قالب‌های مختلف هنری می‌توان در راستای ترویج معارف اسلامی استفاده کرد و بهره برد و هم اکنون ۲۰ نوع هنر وجود دارد که با در نظر گرفتن شرایط و شئونات مسجد و روحانیت قابل اجرا است.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/ngq9

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا