سیاسی

تجمع دانشجویان قمی در حمایت از برنامه غنی‌سازی هسته‌ای

در مقابل سایت هسته‌ای فردو صورت گرفت ؛

جمعی از دانشجویان قمی با حضور در مقابل سایت هسته‌ای فردو،حمایت قاطع خود را از بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب و برنامه راهبردی غنی‌سازی هسته‌ای جمهوری اسلامی اعلام کردند.
به گزارش ندای قم ، این تجمع صبح پنجشنبه با حضور شماری از دانشجویان بسیجی و تشکل‌های سیاسی از دانشگاه‌های مختلف قم در کنار سایت هسته‌ای فردو قم و مجتمع غنی سازی شهید دکتر مسعود علیمحمدی همراه بود.
شرکت‌کنندگان با در دست داشتن دست‌نوشته‌ها و پلاکاردهایی با مضامینی همچون «انرژی هسته‌ای حق مسلم ماست» حمایت خود را از مواضع شفاف و اصولی رهبر معظم انقلاب در قبال پرونده هسته‌ای در مذاکرات اخیر ابراز داشتند.
تجمع‌کنندگان همچنین با قرائت بیانیه‌ای، ضمن تجدید بیعت با مقام معظم رهبری، تأکید کردند که پیشرفت علمی و دفاع از استقلال فناوری کشور، از اولویت‌های غیرقابل اغماض ملت ایران است و هرگونه عقب‌نشینی در این مسیر را مغایر با عزت ملی دانستند.
دانشجویان در این تجمع دست نوشته‌هایی به زبان‌های خارجی نیز در دست داشتند و یاوه گویی آمریکا در زمینه مسائل هسته‌ای را محکوم کردند.
هدف ایران از فعالیت‌های هسته‌ای صرفاً صلح‌آمیز است
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جمع دانشجویان تجمع‌کننده گفت: جمهوری اسلامی ایران به‌دنبال بمب هسته‌ای نیست بلکه استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای برای تولید برق و منافع ملی، حق مسلم ملت ایران است.
حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمود نبویان با بیان اینکه هدف ایران از فعالیت‌های هسته‌ای صرفاً صلح‌آمیز است، اظهار کرد: امروز اینجا جمع شده‌ایم تا از حقوق و منافع ملت ایران دفاع کنیم.
وی با اشاره به اینکه اولین فایده صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز تولید برق است، افزود: استفاده از انرژی هسته‌ای برای تأمین برق هیچ ارتباطی با دارا بودن منابع نفت و گاز ندارد؛ بلکه این فناوری یکی از ارزان‌ترین و پاک‌ترین روش‌ها برای تولید انرژی برق محسوب می‌شود.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: استفاده از سوخت هسته‌ای در مقایسه با سوخت‌های فسیلی بسیار بصرفه‌تر است و آینده انرژی کشورها را تضمین می‌کند.
نبویان با مرور تاریخچه همکاری‌های ایران با کشورهای دیگر در زمینه انرژی هسته‌ای، گفت: اولین کشوری که در سال ۱۳۳۵ با ایران قرارداد همکاری هسته‌ای امضا کرد، ایالات متحده آمریکا بود. در آن قرارداد صراحتاً آمده بود که تأمین اورانیوم مورد نیاز ایران بر عهده طرف آمریکایی باشد. آیا آن زمان ایران نفت نداشت؟
انقلاب اسلامی، نخستین کشوری که با برنامه هسته‌ای ایران مخالفت کرد، همین آمریکا بود؛ کشوری که اکنون ۹۲ راکتور هسته‌ای در اختیار دارد.
در پایان این مراسم دانشجویان حلقه انسانی در حمایت از برنامه‌های هسته‌ای ایران گرد مجتمع غنی سازی شهید علیمحمدی زدند و شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/0on3

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا