سیاسیفرهنگ و هنرویژه

کمبود مدرسه در استان قم یکی از مشکلات اساسی است

استاندار قم :

استاندار قم با اشاره به مشکل کمبود مدرسه در استان گفت: حل کردن مشکلات مجموعه‌هایی مانند سازمان آب با شهرداری وظیفه خیّر مدرسه‌ساز نیست، بلکه این‌ها باید میان مدیران حل شود و نیازمند یک کار جهادی است.

به گزارش ندای قم ،جلسه هم‌اندیشی مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان قم با فرهیختگان فعال در حوزه مدرسه‌سازی با حضور سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار قم، ابراهیم معتمدی معاون امور عمرانی استانداری قم و برخی مدیران‌کل و خیرین مدرسه‌ساز صبح روزچهارشنبه  در سالن جلسات اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم برگزار شد.

استاندار قم در این جلسه طی سخنانی، اظهار کرد: مسئله کمبود مدرسه در استان قم یکی از مشکلات اساسی است که با آن درگیر هستیم، ابتدایی‌ترین نیاز ما در بحث مدرسه‌سازی زمین است که باید از طریق راه‌های مختلف آن را تامین کنیم.

وی ادامه داد: مشکل بعدی که وجود دارد تامین انشعاب آب، برق، گاز است که این روز‌ها خیرین مدرسه‌ساز با آن درگیر هستند، بحث مدرسه‌سازی یک مشکل شخصی نیست بلکه به نفع عموم مردم است. به همین خاطر مدیران ما نباید ابتدا دنبال پول و مسائل مالی باشند. برای حل مسئله کمبود مدارس باید از ظرفیت‌های تمام دستگاه‌های مربوطه استفاده شود.

مدیران استان خیرین را درساخت مدرسه یاری و همراهی کنند

شاهچراغی تصریح کرد: حل کردن مشکلات مجموعه‌هایی مانند سازمان آب با شهرداری وظیفه خیّر مدرسه‌ساز نیست، بلکه این‌ها باید میان مدیران حل شود و نیازمند  یک کار جهادی است. شهرداری باید در سریع‌ترین زمان ممکن مجوزی مانند حفاری برای لوله‌کشی را صادر کند و سازمان آب نیز در قبالش باید ظرف یک هفته کار عملیاتی را شروع کند.

وی عنوان کرد: مجمع خیرین مدرسه‌ساز لیستی شامل کلیه پروژه‌های در حال ساخت و پیش‌بینی‌شده‌ که قرار است تا پایان سال جاری انجام شود را تدوین و به شهرداری ارسال کنند، شهرداری قم نیز موظف است این اطلاعات را به شهرداران مناطق ۸گانه ابلاغ کند تا تعامل با خیرین مدرسه‌ساز افزایش پیدا کند.

شاهچراغی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از تعاملاتی که خیرین مدرسه‌ساز با شهرداری می‌تواند داشته باشد؛ بحث تجاری کردن بخشی از مدرسه است که می‌توان طرح‌های مختلفی برای این کار در نظر گرفت، علاوه بر این از ظرفیت‌ پارک‌های بزرگ هم می‌توان برای ساخت مدرسه استفاده کرد.

استاندار قم در پایان گفت: مشکلات و مسائلی که در این جلسه مطرح شد واقعا در حدی نیست که کار مهم مدرسه‌سازی که نیاز دانش‌آموزان قمی است عقب بیفتد، حالا که مردم با همت خود پای کار آمده‌اند باید مدیران نیز خیرین را یاری و همراهی کنند.

لازم به ذکر است ۳۶ پروژه جاری توسط خیرین مدرسه‌ساز در قم در حال اجرا است که ۲۹ مدرسه، ۳کارگاه، یک نمازخانه و ۳ سالن ورزشی و یک مورد واحد درمانی استثنایی است. در ۳ سال اخیر ۲۱ مدرسه توسط خیرین مدرسه‌ساز در قم ساخته شده است.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/hx1d

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا