سیاسیویژه

برخی مسئولین کشور «آینده نگری» ندارند

آیت الله حسینی بوشهری در خطبه های نماز جمعه قم :

خطیب نماز جمعه قم گفت : یکی از مشکلات مهم امروز بازار ما این است که مسئولی که میداند چه مسئولیتی دارد آینده نگری ندارد باید کاری کنیم که اقلام مورد نیاز مردم هیمشه در دسترس مردم باشد و هیچ وقتی کمبود اقلام در بازار نباشد که مردم سرگردان شوند.

به گزارش ندای قم ،آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در خطبه های نماز جمعه قم در مصلی قدس با تقدیر از مردم ایران برای حضور همگانی در صحنه های دینی و انقلابی، گفت: دشمن تصور نمی کرد که این شور و شوق عظیم مردم برای نماز عید فطر ایجاد شده بود. متروی تهران برای حضور مردم در نماز جمعه با تراکم شدید مواجه بود.
وی افزود: دشمن متوجه شد که با یکسری کارها نمی تواند با دین و اعتقادات مردم بازی کند. این شور و شوق وصف ناشدنی مردم در برنامه های دینی و عبادی و انقلابی مایه مباهات و شایسته ارج گذاری است.
مسئولان باید رعایت حقوق کارگران و کارفرمایان را داشته باشند
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سالروز تخریب قبور ائمه بقیع، بیان کرد: آنها تصور می کردند که با تخریب این گنبد و بارگاه محبت این بزرگان از دلها می رود ولی کورخواندند. این فاجعه، فاجعه جان گدازی بود. قبر چهار امام معصوم و قبور بسیاری از بزرگان تخریب شد ولی در تاریخ فراموش نمی شود. روزی می رسد که شاهد شکوه و جلال این جایگاه و قبرستان بقیع باشیم.
وی گفت: روز یازدهم اردیبهشت، روز کار و کارگر است. اسلام همیشه در خصوص حق کارگران سفارش کرده است که تا عرق او خشک نشده حقوق او را پرداخت کنید. دست کارگر را بوسیدن، یک الگو برای جامعه اسلامی است. کارفرمایان بدانند که کارگران چنین جایگاهی دارند. مسئولان باید رعایت حقوق کارگران و کارفرمایان را داشته باشند. این حمایت دو جانبه ما را در عرصه تولید و رشد کشور موفق می دارد.
حسینی بوشهری اظهارکرد: باید تلاش کرد که تمام لوازم قانونی را برای دلگرم کردن کارگران فراهم شود.
وی با اشاره به شعار سال گفت: یک ماه و اندی از شعار سال توسط مقام معظم رهبری گذشته است. مهار تورم و رشد تولید یک شعار تبلیغاتی نیست بلکه یک پیام است. مقام معظم رهبری در چند سال اخیر روی بحث اقتصادی تکیه دارند. در اینجا 9 الزام مهم برای تحقق شعار سال وجود دارد که اگر محقق شود می توانیم به همه فعالان این عرصه و حتی مردم نمره قبولی دهیم.
وی اظهارکرد: نخستین الزام آن است که دستگاه به یک دیگر کمک کنند. نکته دوم اینکه تصمیمات به شکل جدی پیگیری شود. مسئولان همیشه در جلسات هستند ولی خروجی آنها معلوم نیست. تصمیمات باید جدی، اجرایی و پیگیری شود.
حسینی بوشهری یادآورشد: سوم اینکه باید بخش خصوصی را به شکل جدی وارد کار کنیم. تجربه ثابت کرده که بخش دولتی در یک سری موارد خاص باید فقط ناظر به کارها باشد و اگر ورود همگانی کند موفق نخواهد بود.
سیاست های پولی کشور نباید دائما تغییر کند
وی افزود: سیاست های پولی کشور نباید دائما تغییر کند. تاجران و سرمایه گذارن می گویند که ما نمی توانیم روی امور اقتصادی حتی یک روز هم حساب کنیم. باید کاری کنیم که مردم و سرمایه گذاران داخلی به فرایند اقتصادی کشور اعتماد کنند.
وی بیان کرد: توسعه شرکت های دانش بنیان لازم است ولی این شرکت ها باید توسعه کیفی پیدا کنند. ویژگی بعدی، انضباط مالی و بهره وری لازم است. مساله دیگر، آینده نگری است. یکی از مشکلات مهم امروز بازار ما این است که مسئولی که میداند چه مسئولیتی دارد آینده نگری ندارد باید کاری کنیم که اقلام مورد نیاز مردم هیمشه در دسترس مردم باشد و هیچ وقتی کمبود اقلام در بازار نباشد که مردم سرگردان شوند.
وی گفت: توسعه دریامحور از دیگر ویژگی ها است. بسیاری از معادن ما معطل است که باید از آنها هم استفاده کنیم.
فضای رقابتی در انتخابات باید ایجاد شود
وی با اشاره به انتخابات پیش رو اظهارکرد: اگر به چهار راهبرد مهم رهبری توجه شود دشمن به ما زخم زبان نمی زند که مردم در انتخابات شرکت نکردند یا کم شرکت می کنند. ایشان نسبت به حضور حداکثری مردم تاکید دارند. برگزاری صوری یک انتخابات مهم نیست بلکه مردم باید پای صندوق بیایند. باید زمینه ها را فراهم کرد.
حسینی بوشهری یادآورشد: مساله دوم امنیت انتخابات است و سومین نکته، مساله رقابت است. شورای نگهبان و دستگاه های اجرایی چارچوب هایی دارند که باید در نظر گرفته شود. مساله چهارم نیز سلامت انتخابات است که کسی نتواند به انتخابات ما حاشیه بزند.
وی افزود: فضای رقابتی در انتخابات باید ایجاد شود و البته دستگاه‌های مسئول و شورای نگهبان بر اساس قانون باید وظایف خود را عمل کنند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/jucq

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا