معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: به طور میانگین مصرف روزانه مرغ در استان قم حدود ۱۱۰ تُن است که حدود ۴۰ درصد این مقدار از مرغداریهای داخل قم تامین میشود و ما بقی از سایر استانهای کشور به قم وارد میشود که همین مساله موجب تفاوت قیمت فروش مرغ تولید شده در قم، با مرغ وارد شده از سایر استانها شدهاست.
به گزارش ندای قم، حسین علی بیگی در گفتوگویی اظهار داشت: مرغ مورد نیاز مردم قم علاوه بر تولید مرغداریهای داخل استان بیشتر از استانهای شمالی کشور و همچنین استانهایی نظیر مرکزی و سمنان تامین میشود؛ در همین رابطه گوشت مرغی که در داخل استان تولید شده باید با قیمت هر کیلوگرم ۸۳ هزار و ۵۰۰ تومان به دست مصرف کننده برسد.
وی افزود: اما گوشت مرغی که از خارج استان تامین میشود بنا بر مبدا، کیفیت تولید و سایر موارد مورد نظر قیمت متفاوتی از مرغ تولید شده در خود استان دارد و از هر کیلوگرم ۹۰ تا ۹۵ هزار تومان برای مصرف کننده در قم عرضه میشود.
وی ادامه داد: هدف ما این است که بتوانیم نیاز بازار قم به گوشت مرغ را به خوبی تامین کنیم و به همین منظور تلاش کردیم مازاد نیاز استان به این محصول را از تولید کنندگان خارج استان با کیفیت مناسب تهیه کنیم تا مردم در خرید مرغ مشکلی نداشته باشند.
علی بیگی گفت: توزیع گوشت مرغ منجمد با قیمت هر کیلوگرم ۶۵ هزار تومان برای مصرف کننده نیز در قم آغاز شده و این محصول برای عرضه در اختیار فروشگاههای بزرگ و تعاونی مصرف ادارات استان قرار گرفتهاست.
وی افزود: پیش بینی میکنیم با روند خوب جوجه ریزی مرغ گوشتی در سطح کشور و استان قم در هفتههای آینده شاهد کاهش قیمت این محصول باشیم.
گفتنیاست از ابتدای سالجاری تا پایان آذرماه پنجمیلیون و ۳۱۰ هزار قطعهریزی مرغ گوشتی در مرغداریهای استان انجام شدهاست که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد رشد را نشان میدهد.