اقتصادویژه

گازرسانی به ۱۳۸ واحد صنعتی تا پایان آذرماه

مدیرعامل شرکت گاز استان قم خبرداد:

مدیرعامل شرکت گاز استان قم از گازرسانی به ۱۳۸ واحد صنعتی در استان قم طی ۹ ماه نخست سال ۱۴۰۳ خبر داد.
به گزارش ندای قم ،مهندس مرتضی خوش‌لهجه با اعلام این خبر، اظهار کرد: از این تعداد واحد صنعتی، ۳۲ واحد عمده است.
وی با بیان اینکه میزان گاز مصرفی صنایع طی ۹ ماهه سال جاری بیش از ۵۴۸ میلیون متر مکعب بوده است، تصریح کرد: این میزان ۲۸ درصد از گاز مصرفی استان طی بازه زمانی مورد اشاره را شامل می‌شود.
خوش‌لهجه با بیان اینکه میزان گاز مصرفی صنایع در سال جاری چهار میلیون مترمکعب نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است، خاطرنشان کرد: گازرسانی به صنایع یکی از مولفه‌های کلیدی توسعه استان است و نقش بسزایی در اشتغال‌زایی دارد.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه محدودیت تحویل گاز به صنایع پرمصرف به معنی توقف تولید آن‌ها نیست، خاطرنشان کرد: در روزهای سرد سال تأمین گاز بخش خانگی در اولویت قرار دارد و محدودیت تحویل گاز به واحدهای پرمصرف نیز با این توجیه صورت می‌گیرد.
خوش‌لهجه با اشاره به مشکل ناترازی سوخت از صاحبان صنایع و واحدهای صنعتی مستقر در استان قم درخواست کرد تا با توجه به نکات مرتبط با بهینه‌سازی مصرف انرژی، از هدررفت این نعمت الهی جلوگیری کنند.
مصرف یک میلیارد و ۹۳۸ میلیون مترمکعب گاز طبیعی
مدیرعامل شرکت گاز استان قم دربخش دیگری از سخنان خود از مصرف یک میلیارد و ۹۳۸ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در این استان طی ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ خبر داد.
مهندس خوش‌لهجه با اعلام این خبر، اظهار کرد: این مقدار در مدت مشابه سال گذشته یک میلیارد و ۸۶۷ میلیون مترمکعب بوده است که این عدد، افزایش ۳.۸ درصدی مصرف گاز استان طی بازه زمانی مورد اشاره را نشان می‌دهد.
وی با بیان اینکه ۲۸ درصد گاز مصرفی استان طی ۹ ماهه سال جاری توسط صنایع به مصرف رسیده است، تصریح کرد: علاوه بر این ۳۷.۲ درصد گاز مصرفی استان طی بازه زمانی مورد اشاره به نیروگاه سیکل ترکیبی قم و برای تولید برق اختصاص یافته است.
خوش‌لهجه با بیان اینکه گاز طبیعی در زمره سوخت‌های تجدیدناپذیر به شمار می‌رود، تاکید کرد: همه ما باید توجه داشته باشیم که منابع گازی در دنیا محدود است و این سوخت روزی به پایان می‌رسد؛ لذا حفظ این میراث طبیعی برای آیندگان وظیفه همگانی است.
وی در پایان اضافه کرد: افزون بر این صرفه‌جویی در مصرف گاز طبیعی کاهش تولید کربن را به همراه دارد و در جلوگیری از گرمایش زمین و حفاظت از محیط زیست نقش بسزایی را ایفا می‌کند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/9nfw

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا