قم ظرفیت ممتاز ملی برای جذب سرمایهگذاری دارد
رئیس دانشگاه طلوع مهر در نشست اتاق فکر توسعه استان قم:

رئیس دانشگاه طلوع گفت :قم با توجه به جایگاه علمی و پژوهشی خود، از ظرفیت بالایی برای جذب سرمایهگذاری برخوردار است. این شهر نهتنها در علوم حوزوی بلکه در علوم پایه، انسانی و اقتصادی نیز فعال است وتولیدات فراوانی می تواند داشته باشد و نیز میتواند بستر مناسبی برای مدلسازی علمی در حوزه سرمایهگذاری و تولید باشد.
به گزارش ندای قم ،دویستوچهلویکمین جلسه کانون هماندیشی تعالی و توسعه استان قم (اتاق فکر) با موضوع «راهکارهای تحقق سرمایهگذاری برای تولید در کشور و استان قم» با حضور مسئولان، مدیران بانکی، دانشگاهیان و نخبگان در دانشگاه طلوع مهر برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر علی بنایی، رئیس دانشگاه طلوع مهر دراین نشست با تأکید بر نقش بیبدیل و کارشناسی اتاق فکر استان قم، گفت: اتاق فکر قم از سال ۱۳۸۹ تأسیس شده و طی ۱۵ سال گذشته بهطور منظم به رصد مسائل و نیازهای استان پرداخته و تاکنون ۲۴۰ جلسه برگزار کرده است.
وی افزود: در زمان حیات مرحوم آیتالله مؤمن و همزمان با ریاست دکتر لاریجانی بر مجلس شورای اسلامی، اتاق فکر قم نقش مؤثری در انتقال مسائل استان به سطوح عالی تصمیمگیری کشور داشت و بسیاری از پروژههای بزرگ عمرانی قم در آن دوره به نتیجه رسید.
دکتر بنایی با اشاره به نمونهای از این فعالیتها، گفت: یکی از طرحهای مهم مربوط به توسعه راههای استان توسط اتاق فکر توسعه استان قم بدون دریافت هیچ هزینهای تهیه شد، در حالی که ارزش کارشناسی آن توسط وزارت راه و شهرسازی مبلغ بالایی برآورد شده بود. این طرح با همکاری و همت مهندسین جوان قمی تهیه شد و نمونهای از کار جهادی و نخبگانی بود.
وی با اشاره به شعار سال «سرمایهگذاری برای تولید» که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام شده، اظهار داشت: قم با توجه به جایگاه علمی و پژوهشی خود، از ظرفیت بالایی برای جذب سرمایهگذاری برخوردار است. این شهر نهتنها در علوم حوزوی بلکه در علوم پایه، انسانی و اقتصادی نیز فعال است وتولیدات فراوانی می تواند داشته باشد و نیز میتواند بستر مناسبی برای مدلسازی علمی در حوزه سرمایهگذاری و تولید باشد.
رئیس دانشگاه طلوع مهر با اشاره به حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر محققنیا، استاد حوزه و دانشگاه و مدیر اجرایی با سابقه ملی در این جلسه خاطرنشان کرد: حضور چهرههایی همچون دکتر محققنیا که همزمان از نعمت دانش حوزوی، دانشگاهی و اجرایی برخوردار هستند، فرصت ارزشمندی برای ارتقای مباحث نظری و عملی در حوزه توسعه و سرمایهگذاری قم بهشمار میآید.
وی افزود ما از ایشان خواستهایم این مباحث ادامه دار باشد و به یک جلسه ختم نشود، در نظر داریم بحثهای اتاق فکر را جهت استفاده بیشتر عموم مردم و نیز مجموعه بحثهای ایشان را تدوین و انتشار دهیم و حتی میتوان این گفتگوها را بهعنوان منبع علمی و مطالعاتی در اختیار علاقهمندان قرارداد.
دکتر بنایی با اشاره به اینکه این جلسه چهارم از سلسله نشستهای تخصصی اتاق فکر در سال جاری است، اظهار داشت: پیگیری مستمر و دقیق برای تحقق اهداف شعار سال مقام معظم رهبری از جمله برنامههای اصلی این اتاق است و تلاش داریم با مشارکت فکری نخبگان، قم را به الگوی موفقی در حوزه سرمایهگذاری هدفمند تبدیل کنیم.