اقتصاد

عرضه نان کامل در دستور کار مسئولان

مدیر کل غله و خدمات امور بازرگانی خبرداد:

مدیر کل غله و خدمات امور بازرگانی گفت: به دنبال آن هستیم که در هر محله دست کم یک نانوایی نان کامل عرضه کند.

به گزارش ندای قم،سعید محمدی در همایش قدردانی از مدیران، عاملان و نانوایان عرضه کننده نان کامل، گفت: در استان قم ۸۷۰ واحد نانوایی، فعال هستند که از این تعداد ۳۰ واحد نان را با آرد کامل سبوس دار پخت می‌کنند.

محمدی افزود: با وجود پنج کارخانه تولید آرد، دو واحد آرد کامل تولید می‌کنند و تلاش داریم با برگزاری جلسات آموزشی، تشویق نانوایان و اطلاع رسانی به مردم درباره مزایای نان سبوس دار حداقل در هر محله یک نانوایی با آرد کامل فعالیت کند،در این همایش از دو نانوا که نان کامل عرضه می‌کنند قدردانی شد.

در این همایش همچنین آقای حق ویسی کارشناس تغذیه هم گفت: نان کامل از آرد با۹۶ درصد سبوس پخت می‌شود که مصرف این نان از بیماری‌های واگیردار اضافه وزن و چاقی پیشگیری می‌کند و از مبتلا شدن به بیماری‌های فشار خون، دیابت، چربی خون، کبد چرب و یبوست جلوگیری می‌کند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/q1xk

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا