اقتصاد

طرح بورسیه در صنعت برای ۲۸۶ نفر در قم ثبت شد

رییس بنیاد نخبگان استان قم:

رییس بنیاد نخبگان استان قم گفت: طرح «بورسیه در صنعت» با تقاضای ۱۲۲ شرکت تولیدی برای ۲۸۶ نفر در قم ثبت شد که بالاترین تراز جذب این طرح در کل کشور است و این موضوع تلاش و اهتمام جدی مسئولان استان به اجرای آن را نشان می‌دهند.

به گزارش ندای قم، سید سعید رضا منتظری در گفت‌وگویی در توضیح طرح «بورسیه در صنعت»، بیان داشت: یکی از مهمترین اولویت‌های کاری بنیاد نخبگان، اشتغالزایی نخبگان است، یعنی از ظرفیت و توانمندی نخبگان در دستگاه‌های مختلف، شرکت‌ها و صنایع به نحو احسن استفاده شود.

وی افزود: در همین رابطه امسال طرح «بورسیه در صنعت» در استان قم اجرا می‌شود، این طرح به این صورت است که از دانشجویان نخبه جدیدالورود و یا دانشجویانی که ترم‌های اول و دوم تحصیل خود را گذراندند و شرایط نخبه بودن را دارند،‌ در واحدهای صنعتی متناسب با رشته تحصیلی‌شان بورسیه می‌شوند.

وی ادامه داد: در جریان اجرای این طرح بنیاد نخبگان بستری را فراهم کرده که واحدهای صنعتی به سامانه سینا مراجعه کرده و درخواست خود را برای پذیرش دانشجویان نخبه ثبت می‌کنند، به عنوان مثال یک واحد صنعتی اعلام می‌کند من به ۶ دانشجوی نخبه در رشته‌های برق، صنایع و فناوری اطلاعات نیاز دارم.

منتظری گفت: پس از ثبت درخواست مجموع شرکت‌ها، کارگروهی در سطح استان با حضور معاونان آموزشی دانشگاه‌های بزرگ استان تشکیل و درخواست‌ها پایش می‌شود،‌ بعد از آن موارد تعیین شده به سازمان سنجش اطلاع داده شد و در دفترچه انتخاب رشته ثبت می‌شود و شرکت‌کنندگان در آزمون سراسری فرصت انتخاب موارد تعیین شده در قالب بورسیه صنعتی را خواهند داشت.

وی افزود: به عنوان مثال یک دانشجوی مهندسی صنایع در دانشگاه قم بورسیه صنعتی می‌شود در شرکتی که درخواست استفاده از دانشجویان نخبه را داشته است، به این صورت که بعد از انجام مصاحبه‌های لازم و معرفی فرد متقاضی به دانشگاه و واحد صنعتی مورد نظر و بررسی شرایط وی، در صورت پذیرش، عقد قرارداد با فرد متقاضی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: برای اجرای این طرح بخشی از هزینه‌های تحصیل دانشجو توسط بنیاد نخبگان و بخش دیگر نیز توسط واحد صنعتی مورد نظر پرداخت می‌شود و دانشجو تعهد می‌دهد که ۱۵ ساعت در هفته در آن واحد صنعتی حضور یابد.

رییس بنیاد نخبگان قم گفت: یکی از مهمترین مسائلی که منجر به اجرای طرح بورسیه صنعتی شد این بود که دانشجویان بیشتر به صورت تئوری مباحث را فرا می‌گرفتند و آشنایی عملی لازم را نداشتند اما در جریان اجرای این طرح با درنظر گرفته شدن واحدهایی تخصصی لازم، دانشجو در محیط واحد صنعتی و به صورت عملی مباحث فنی مورد نظر را فرا می‌گیرد.

وی با اشاره به مزایای این طرح گفت: به افراد پذیرفته شده در این طرح ماهیانه مبلغی به عنوان حقوق از سوی بنیاد نخبگان و واحد صنعتی که قرار است وی در آن فعالیت کند، پرداخت می‌شود که برای دوران دانشجویی مناسب است، از دیگر مزایایی این طرح آن است که دانشجو از همان ابتدای تحصیل می‌داند که کار دارد و بعد از اتمام تحصیل در صورت داشتن شرایط لازم می‌تواند در واحد صنعتی مورد نظر مشغول به فعالیت شود.

وی تاکید کرد: همچنین این دانشجویان نخبه اگر پسر باشند دوران سربازی خود را بیشتر به عنوان سرباز فناور در واحدهای صنعتی سپری خواهند کرد، استفاده از بیمه تامین اجتماعی،‌ بیمه تکمیلی و دیگر خدمات و تسهیلاتی که می‌توانند از طرف بنیاد نخبگان دریافت کنند از دیگر مزایای شرکت در این طرح است.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/b6ap

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا