اقتصاد

دامداران قمی ظرفیت تولید سالانه ۱۵۸ هزار تُن شیر را دارند

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قم:

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ظرفیت تولید شیر در دامداری‌های استان سالانه بیش از ۱۵۸ تُن است که با فرآوری آن، انواع محصولات لبنی مورد نیاز مردم تامین می‌شود.

به گزارش ندای قم به نقل از ایرنا،محرم رازقی منش در گفت‌وگویی بیان کرد: این میزان شیر بیشتر توسط دامداری‌های صنعتی فعال در قم تولید می‌شود و بخش دیگری از آن نیز مربوط به دامداری‌های سنتی و دام سبک موجود در استان است.

وی با اشاره به ظرفیت قابل توجه بخش کشاورزی قم در تولید انواع محصولات دامی مورد نیاز مردم افزود: میزان تولید سالانه گوشت قرمز استان نیز شامل هشت هزار و ۱۰۰ تُن دام سبک و ۲۱ هزار و ۳۰۰ تُن دام سنگین است.

وی ادامه داد: حجم بالایی از محصولات دامی تولید شده در قم پس از رفع نیاز استان به سایر مناطق کشور ارسال می‌شود و این موضوع به خوبی قابلیت‌های بخش دامپروری قم را برای تامین امنیت غذایی مردم را نشان می‌دهد.

رازقی منش گفت: دامداران قمی دارای سابقه طولانی در پرورش انواع دام سبک و سنگین هستند و با استفاد از مهارت بالایی که دارند می‌کوشند همواره محصولی سالم و با کیفیت را به بازار مصرف عرضه کنند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/4337

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا