اقتصادویژه

جزییات آغاز به کارمدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی در قم

رییس ستاد همکاری حوزه و وزارت اقتصاد تشریح کرد:

رییس ستاد همکاری‌ حوزه‌های علمیه و وزارت اقتصاد و دارایی جزییات آغاز به‌کار مدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی در قم را تشریح کرد.

به گزارش ندای قم ؛حجت الاسلام و المسلمین سعید فراهانی‌فرد روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با موضوع آغاز به‌کار مدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی در قم، بیان داشت: در دولت سیزدهم با توجه به ‌علاقه‌مندی‌ مسئولان به‌ویژه وزیر اقتصاد و دارایی به مباحث اقتصاد اسلامی، تفاهم‌نامه‌ای میان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و وزارت اقتصاد و دارایی امضا شد تا بر این اساس از ظرفیت حوزویان متخصص در حوزه اقتصاد اسلامی در مجموعه‌های وابسته به این وزراتخانه بیشتر استفاده شود.
وی افزود: در حال حاضر با توجه به ظرفیت‌ سازی صورت گرفته تعداد قابل توجهی از طلاب حوزه‌های علمیه در جریان تحصیل خود علاوه بر فراگیری دروس حوزوی در مقاطع تکمیلی در زمینه‌های تخصصی مرتبط با امور اقتصادی ادامه تحصیل می‌دهند و با مباحث اقتصاد اسلامی آشنا می‌شوند.
وی ادامه داد: ستاد همکاری‌ مرکز مدیریت حوزه‌های و وزارت اقتصاد و دارایی در نظر دارد تا با تربیت هدفمند نیروهای آشنا به اقتصاد اسلامی،‌ زمینه استفاده از این ظرفیت نیروی انسانی را در دستگاه‌های اجرایی و سیاست‌گذاری‌های کلان کشور هرچه بیشتر فراهم سازد.
فراهانی فرد گفت: بر اساس این راهبرد، کارگروه‌های تخصصی در ستاد همکاری‌ حوزه و وزارت اقتصاد و دارایی ایجاد شده‌است تا به هر کدام از بخش‌های اقتصادی کشور همچون مالیات، بورس، بیمه، بانک، گمرک و سایر حوزه‌ها به صورت مجزا از نظر رویکردهای اقتصاد اسلامی توجه شود.
وی افزود: در ادامه همین راهبرد قرار شد از ظرفیت دانشجویان و دانش‌پژوهان آشنا به مسائل اقتصادی و اجتماعی نیز استفاده شود و بر این اساس طرح برپایی مدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی در قم ریخته شد تا در جریان آن دانشجویان و افراد واجد شرایط شرکت کننده در طی مدتی کوتاه (یک هفته) با رویکردهای اقتصاد اسلامی آشنا شوند.
وی ادامه داد: با تربیت این نیروهای آشنا به مباحث اقتصاد اسلامی زمینه استفاده از کارهای پژوهشی و تحقیقاتی ایشان در حل مسائل و چالش‌های موجود بخش‌های اقتصادی کشور فراهم می‌شود و ما امیدواریم با تشکیل این مدرسه تابستانه که با حضور اساتید برتر در حوزه اقتصاد اسلامی و مباحث سیاست‌گذاری اقتصادی ترتیب می‌یابد، شاهد تبیین وضعیت موجود و ارائه راهکارهای عبور از آن با به‌کارگیری هرچه بیشتر رویکردهای اقتصادی اسلامی و حل مشکلات کشور از این طریق باشیم.
رییس ستاد همکاری‌ حوزه‌های علمیه و وزارت اقتصاد و دارایی با توضیح این مطلب که استقبال از این دوره تاکنون بسیار خوب بوده و به همین دلیل زمان ثبت نام در آن تا سوم مردادماه تمدید شده‌است، گفت: این دوره به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود، اما توجه اصلی به بخش حضوری و افراد شرکت کننده در جلساتی است که بر این اساس تشکیل می‌شود؛ افرادی که پس از طی مراحل گزینش علمی به‌ صورت حضوری در طرح پذیرفته شوند و در کلاس‌ها شرکت کنند و واجد شرایط لازم باشند به عنوان پژوهشگر اقتصادی شناخته شده و برای انجام تحقیقات خود مورد حمایت قرار می‌گیرند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/4s1u

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا