مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم با اشاره به تاثیر مصرف متعادل کود در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی استان گفت: با تغذیه مناسب محصول گندم، شاهد افزایش ۱۵ درصدی تولید این محصول استراتژیک نسبت به سال زراعی قبل هستیم.
مهندس حسین زند در گفتوگو با ندای قم با اشاره به نقش بینظیر تغذیه گیاهی و تأثیر آن در تولید محصولات کشاورزی استان قم، بیان کرد: مصرف متعادل کود یکی از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی به ویژه در محصولات اساسی همچون گندم، جو، کلزا است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم، اظهار کرد: در سال گذشته با تأمین بیش از ۲۲ هزار تن انواع کودهای یارانهای گام بلندی برای تولید کمی و کیفی محصولات کشاورزی برداشته شد و نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۳ هزار تن کودهای فسفاته و پتاسه بیشتری توسط کشاورزان قمی مصرف شده است.
زند به افزایش ۱۵ درصدی محصول گندم در سالجاری نسبت به سال قبل اشاره کرد و گفت: علیرغم وجود خشکسالی و کاهش شدید میزان بارندگی و نزولات جوی در استان قم و کمترین میزان در سطح کشور و چند دهه اخیر استان، خوشبختانه با تغذیه مناسب محصول گندم، شاهد افزایش ۱۵ درصدی تولید این محصول استراتژیک نسبت به سال زراعی قبل هستیم.
وی یکی از مهمترین ابزار و سهلالوصولترین روشهای نیل به خودکفایی در محصولات اساسی را تغذیه گیاهی برشمرد و افزود: مصرف متعادل کود یکی از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است؛ شرایط آب و خاک در استفاده متعادل از کودهای شیمیایی، آلی و بیولوژیکی به روشی صحیح و مطابق با نیازهای واقعی محصول تأثیرگذار است.