اقتصاد

افزایش ۱۲۲ درصدی جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان قم خبرداد:

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: میزان جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان طی ماه‌های اخیر نسبت به اسفندماه سال گذشته، با رشد ۱۲۲ درصدی همراه بوده‌است.
به گزارش ندای قم ،منصور دیان اردستانی در گفت‌وگویی اظهارداشت: با توجه به تلاش تولیدکنندگان صنعت طیور استان در راستای تامین گوشت مرغ مورد نیاز مردم، در ماه‌های اخیر شاهد افزایش معنا دار جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی مستقر در قم نسبت به اسفندماه سال گذشته هستیم، به نحوی که میزان جوجه ریزی در این واحدها تنها در مردادماه سال‌جاری به ۹۰۵ هزار و ۶۱۰ قطعه رسیده‌است.
وی افزود: تامین و تدارک گوشت مرغ مورد نیاز مردم قم همواره یکی از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان است و در همین ارتباط با همراهی خوب بهره‌برداران این بخش زمینه افزایش جوجه‌ریزی در واحدهای پروش مرغ گوشتی فراهم شد و این موضوع نقش مهمی در بالابردن سطح عرضه گوشت مرغ در ماه‌های پیش‌رو خواهد داشت.
وی ادامه داد: در سال‌های اخیر با اقدام‌های صورت گرفته برای ارتقا سطح استانداردهای فنی و افزایش بهره‌وری در واحدهای پرورش مرغ گوشتی مستقر در قم، علاوه بر تلاش برای بالا بردن توان عرضه گوشت مرغ و تامین نیاز بازار استان در این بخش، ارتقا سطح کیفیت این محصول نیز مورد توجه بوده‌است.
گفتنی‌است تعداد ۲۷۷ واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه بهره‌برداری صنعتی به ظرفیت پنج‌میلیون و ۱۱۱ هزار و ۷۳۰ قطعه در استان موجود است.
علاوه بر آنچه گفته شد، تعداد ۲۳ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۹۲۳ هزار و ۲۷۰ قطعه نیز در قم دارای پروانه تاسیس می‌باشد که نشان دهنده ظرفیت‌های بالای این استان در زمینه تولید گوشت مرغ است.
در مجموع سال گذشته ۲۴ هزار و ۲۳۸ تُن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری استان قم تولید و به بازار مصرف عرضه شد که با برنامه‌ریزی انجام شده این میزان در سال جاری روند افزایشی نیز خواهد داشت.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/akqi

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا