اقتصادویژه

خدمات اقتصادی باید عدالت محور باشد

آیت الله سعیدی:

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه خدمات اقتصادی باید عدالت محور دنبال شود، گفت: عدالت به معنای تقسیم و توزیع مساوی نیست بلکه به معنای گذاشتن هر چیز در جای خودش و به مقدار نیاز خودش است.
به گزارش ندای قم آیت الله سید محمد سعیدی در دیدار احمد عبدی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام استان قم با بیان اینکه اگر انسان با فکر و تدبیر برای رضای خدا کار کند کارش ماندگار خواهد شد، اظهار کرد: قرآن و اهل بیت علیهم السلام ما را در انجام کارها هدایت کرده اند و یکی از هدایت های قرآن این است که در کارهای خیر همکاری و مشارکت داشته باشید و از همکاری در گناه و معصیت خدا پرهیز کنید.
وی با بیان اینکه در فعالیت های اقتصادی باید تلاش کنید که خدمات شما عدالت محور باشد، افزود: عدالت به معنای تقسیم و توزیع مساوی نیست بلکه به معنای گذاشتن هر چیز در جای خودش و به مقدار نیاز خودش است.
تولیت حرم مطهر بانوی کرامت گفت: برخی کمک های عام باید به صورت مساوی توزیع شود ولی اگر به دنبال نخبه پروری و استعداد یابی هستید باید امکانات و مراقبت ویژه از برخی افراد داشته باشید و این به رصد و کنترل نیاز دارد.
وی با بیان اینکه در اول انقلاب نهادهایی مانند جهاد سازندگی علاوه بر انجام وظایف خود به سایر ارگان ها هم کمک می کردند، گفت: تعاون و همکاری در انجام کارهای کشور برکات فراوانی دارد که باید به آن توجه شود.
آیت الله سعیدی ادامه داد: در عین حالی که خدماتی به سایر نهادها ارائه می شود باید از کارهای پراکنده اجتناب کنید و در هر عرصه ای که خدمت می کنید بر کار خود متمرکز باشید تا توقعات از شما منظم و حساب شده باشد.
وی افزود: باید نگاه خدمات رسانی به مردم به گونه ای باشد که نیازمندان به سمت استقلال بروند.
توزیع بیش از ۱۰ هزار بسته لوازم التحریر میان دانش‌آموزان قمی
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان قم نیز دراین دیدار با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف اجتماعی گفت: در حوزه آموزش بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال در قم هزینه شده است که از جمله فعالیت‌ها می‌توان به توزیع ۱۰ هزار بسته لوازم تحریر، ساخت ۵ مدرسه و توزیع بسته تحصیلی پشتیبان علمی میان ۴۰۰ دانش آموز مناطق محروم اشاره کرد.
احمدعبدی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام استان قم اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان امام از سال گذشته وارد حوزه مسئولیت اجتماعی شده و در حوزه های حمایتی، امدادی و معیشتی توفیقاتی داشته است.
وی با بیان اینکه در سال های گذشته چندین رزمایش و پویش در استان قم برگزار کرده ایم، گفت: توزیع بسته های معیشتی، وسایل سرمایشی و گرمایشی، نوشت افزار، کیف و لوازم تحریر، لواز خانگی و جهیزیه، بسته های ویژه فرزند آوری، خدمات حوزه سلامت و امداد رسانی در سیل و حوادث طبیعی از جمله فعالیت های اجتماعی و اقتصادی ما بوده است.
عبدی اظهار کرد: ما در حوزه های مختلف اجتماعی فعالیت داریم و فقط در حوزه آموزشی بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال در قم هزینه کرده ایم که از جمله می‌توان به توزیع ۱۰ هزار بسته لوازم تحریر ایرانی در بین اقشار مستضعف، ساخت ۵ مدرسه در استان قم در حوزه مهارت آموزی تولید محور و توزیع بسته تحصیلی پشتیبان علمی در میان ۴۰۰ نفر از دانش آموزان محروم و مستضعف که هر بسته به ارزش ۱۰ میلیون تومان است اشاره کرد.
در ادامه حجت الاسلام امیر امیرگان معاون امور اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام در استان قم با بیان اینکه تلاش ما بر این است که ستاد اجرای فرمان امام راهبر موضوعات فرهنگی اجتماعی در سطح استان و کشور باشد، افزود: این ستاد محل تعامل حوزه های علمیه و ستاد اجرای فرمان امام و محلی برای تولید محتوا و محصول فرهنگی برای کل کشور است و گروه های عدالت آموزشی از بین طلاب و دانشجو های بسیجی و انقلابی و گروه های جهادی تخصصی در حوزه آموزشی و صنعتی را در این استان تشکیل داده ایم.
معاون امور اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام در استان قم افزود: در بحث فرزند آوری و جمعیت برای حمایت از خانواده هایی که فرزند سوم می آورند ۲ هزار و ۴۰۰ بسته شامل احتیاجات کامل بچه تا سن دو سالگی در استان قم توزیع شده است و خانواده هایی که فرزندان سه قلو به بالا دارند را تا ۶ ماه حمایت مالی می کنیم.
وی با اشاره به فعالیت ستاد اجرای فرمان امام در حوزه اشتغال زایی ابراز کرد: در حوزه گروه‌های جهادی نیز بیش از ۶۰۰ گروه جهادی و مردمی را در قم ساماندهی کردیم و از ظرفیت گروه های جهادی استفاده می کنیم.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/f862

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا