اقتصادویژه

تولید سالیانه 800 هزارتن محصول زراعی و باغی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان  قم خبرداد:

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم از کشت محصولات زراعی وباغی در ۱۰۴ هزار هکتار از اراضی استان خبر داد و گفت: سالانه بیش از ۸۰۰ هزار تن محصول در این اراضی تولید و روانه بازار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری ندای قم ،محمد رضا حاجی رضا  پیش از ظهر روز شنبه در نشست خبری از به کارگیری ظرفیت نیرو‌های مردمی و بسیج ادارات برای کنترل بیشتر بازار خبر داد و گفت: از روز شنبه 21  خرداد طرح ویژه نظارت بر بازار کالا‌های اساسی در استان شروع شده و بیش از ۲۰ بازرس جهاد کشاورزی با همکاری ۲۰۰ نفر از نیرو‌های مردمی از واحد‌های عرضه کالا‌های اساسی بازدید خواهند کرد.

حاجی رضا به تشریح وضعیت بازار خصوصا بازار کالا‌های اساسی پرداخت و گفت: هرچند در بخش تامین کالا‌های اساسی دچار مشکل نیستیم، اما در حوزه توزیع، ایراداتی وجود دارد که نیازمند نظارت و مراقبت بیشتر است.

۳۵ طرح کشاورزی در قم به‌بهره‌برداری می‌رسد

وی که به مناسبت هفته جهاد کشاورزی (۲۱ تا ۲۷ خرداد) با خبرنگاران سخن می‌گفت از افتتاح ۳۵ طرح در این هفته خبر داد و افزود: این طرح‌ها با هزینه‌ای بالغ بر ۱۸۷ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد که مجموعا برای ۲۳۲ نفر اشتغال زایی خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه این طرح‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله آب، خاک، دام، صنایع تبدیلی و شیلات است افزود: ۱۹ طرح در بخش دام با هزینه‌ای بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد که مجموعا برای ۴۳ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد.

وی با اشاره به نام گذاری امسال گفت: به منظور ارتقاء تولید دانش بنیان و افزایش بهره وری در تولید، روز چهارشنبه، استان قم میزبان کاروان ارتقاء بهره وری خواهد بود.

حاجی رضا با اشاره به برگزاری ۱۷۰ برنامه آموزشی و ترویجی در حوزه کشاورزی و دامپروری توسط کاروان ارتقاء بهره وری گفت: این کاروان در قالب ۳ گروه در شهرستان‌های قم، کهک، و جعفرآباد فعالیت خواهند کرد و آموزش‌های لازم را به روستائیان، کشاورزان و دامداران ارائه خواهند کرد.

وی در ادامه از کشت محصولات زراعی وباغی در ۱۰۴ هزار هکتار از اراضی استان خبر داد و گفت: سالانه بیش از ۸۰۰ هزار تن محصول در این اراضی تولید و روانه بازار می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی تغییر الگوی کشت را یکی از مهمترین برنامه‌های این سازمان در سال‌های آتی عنوان کرد و گفت: امیدواریم با اجرای طرح تغییر الگوی کشت، محصولاتی همچون تریتیکاله، سورگوم، چغندر علوفه‌ای و چغندر پاییزه جایگزین محصولات آب بر از جمله انواع صیفی جات و سبزیجات می‌شود.

حاجی رضا با اشاره ارائه تسهیلات بانکی در حوزه کشاورزی گفت: در سال جاری ۱۴۴۱ میلیارد تومان تسهیلات ویژه کشاورزان و بهره برداران این حوزه به بانک‌های عامل معرفی شده اند که تاکنون ۳۴۳ میلیارد تومان از این تسهیلات اختصاص پیدا کرده است.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/ybv8

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا