ضرورت ساماندهی خبرنگاران و رسانههای قم از منظر حرفهای
مدیرکل ارشاد استان در دیدار هیئت مدیره انجمن صنفی مدیران رسانههای قم مطرح کرد:
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بر ضرورت ساماندهی خبرنگاران و رسانههای استان از منظر حرفهای تاکید کرد و گفت: مدیران رسانهها میتوانند دستور کار یک جلسه از شورای فرهنگ عمومی استان را نیز در قالب پیشنهاداتی ارائه داده و در زمینه تصمیمسازی رسانهای استان، نقشآفرینی کنند و انجمن صنفی هم میتواند در این زمینه پیشگام باشد.
اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی مدیران مطبوعات و رسانههای استان قم، با حضور در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با مدیرکل ارشاد استان دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار، دکتر امیرعلی عموزاده با اشاره به ظرفیتهای بالقوه این انجمن اظهار کرد: راهاندازی نهادی صنفی برای پیگیری امور اقتصادی مطبوعات و پایگاههای خبری، گامی موثر برای تقویت بنیه رسانههای استان بوده و به تولید محتوای فاخرتر توسط آنها کمک میکند.
وی افزود: رسانهها چه از نوع مکتوب و چه برخط، منبع مطالعهی اقشار و گروههای سنی مختلف بوده و نقش بسزایی در آموزش، اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به جامعه دارند.
رسانهها برای ارتقاء آگاهی مردم نسبت به زندگی بهتر وارد میدان شوند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با بیان اینکه رسالت اصلی رسانهها، گام برداشتن در مسیر شکلگیری تمدن است گفت: رسانهها باید امیدبخش و امید افرین بوده و برای ارتقاء سطح آگاهی مردم، وارد میدان شوند.
وی ادامه داد: نشریات سهم مهمی از مطالعه را در بین عموم مردم دارند بنابراین باید از این ظرفیت استفاده کرده و به ارائه اطلاعات درست و محتوای فاخر در زمینه سبک زندگی بهتر و آرامش بیشتر جامعه بپردازند.
عموزاده خاطرنشان کرد: فرهنگ و پرداختن به فلسفه زندگی بر اساس تعالیم دینی و سنتهای مقبول گذشته، باید صفحهای از نشریات مکتوب و برخط را به خود اختصاص دهند و مدیران رسانهها به این مهم همت گمارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم همچنین بر ضرورت ساماندهی خبرنگاران و رسانههای استان از منظر حرفهای تاکید کرد و گفت: مدیران رسانهها میتوانند دستور کار یک جلسه از شورای فرهنگ عمومی استان را نیز در قالب پیشنهاداتی ارائه داده و در زمینه تصمیمسازی رسانهای استان، نقشآفرینی کنند و انجمن صنفی هم میتواند در این زمینه پیشگام باشد.
رسانههای فعال در قم کوشا، موثر و ممتاز هستند
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان، رسانههای فعال در قم را کوشا، موثر و ممتاز خواند و افزود: الحمدالله در عموم بزنگاههای تاریخی، رسانههای قم در دفاع از انقلاب و مردم، در پشتیبانی از ارزشهای دینی پیشتاز و مصداق بارز بصیرتافزایی بودهاند.
گفتنی است در ابتدای جلسه، سید محمد حسین دریاباری رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی مدیران مطبوعات و رسانههای استان قم هم به ارائه گزارشی از فعالیتهای این انجمن و فلسفه شکلگیری آن پرداخت.
وی عنوان کرد: انجمن صنفی در کنار خانه مطبوعات بوده و برای ارتقاء بنیه اقتصادی رسانهها، برنامههای گوناگونی دارد که در آینده نزدیک شاهد اجرایی شدن آنها خواهیم بود.
دریاباری افزود: از همراهی همه اهالی رسانه به خصوص مدیران روزنامهها، هفتهنامهها و پایگاههای خبری استان در این زمینه استقبال میکنیم.