فرهنگ و هنر

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس دنبال شود

آیت الله سعیدی دردیدارمدیرکل آموزش و پرورش قم:

امام جمعه قم بر لزوم تبلیغ و توسعه استفاده از نیروگاه های خورشیدی در مدارس این استان با توجه به اقلیم آب و هوایی قم تأکید کرد.

آیت الله سیدمحمد سعیدی روز یکشنبه در دیدار مدیرکل آموزش و پرورش، مدیرکل سازمان توسعه مدارس قم و هیئت همراه که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، با اشاره به اهمیت انجام ساخت و سازهای کارآمد به نفع عموم مردم اظهار کرد: خداوند متعال در آیه مبارکه «انّ اوّل بیت وُضع للناس للّذی ببکّه مبارکا …» از مکه به عنوان اولین جایی که در زمین به نفع مردم ساخته شده یاد می فرماید؛ امری که نشانه ای از اهمیت ساخت و سازهای مناسب به نفع مردم است.

وی افزود: همچنین در این آیه از تعبیر «بیت» برای مکه استفاده شده و نه مسجد، که این امر نیز نشانه ای دیگر درباره اهمیت ساخت و سازهای مناسب با منافع عمومی است.

تولیت آستان حضرت فاطمه معصومه(س) در ادامه به موضوع راهبردی افزایش جمعیت و تعلیم و تربیت نسل آینده پرداخت و خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش و نوسازی مدارس در این زمینه نقش ویژه ای بر عهده دارند.

وی همچنین درباره پیشنهاد اداره کل نوسازی مدارس استان برای حل مشکل یکی از مدارس نوساز در قم با استفاده از ظرفیت زمین های موقوفه آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) تصریح کرد: در این باره با نظر خبرگان امر تلاش می شود تا هم مسائل شرعی مربوط به موقوفات و هم رفع مشکل این مدرسه نوساز و دیگر اماکن عمومی در دستور کار قرار داشته باشد.

امام جمعه قم در عین حال به ضرورت تبلیغ و توسعه استفاده از نیروگاه های خورشیدی در پشت بام مدارس استان توجه داد و گفت: اقلیم قم ایجاب می کند تا این امر مهم که به نفع همه دولت و مردم است به صورت جدی و عملیاتی مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم:

سالانه 12 هزار نفر به جمعیت دانش‌آموزان قم افزوده می‌شود

علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم  نیز دراین دیدار، با اشاره به این که رشد مهاجرت به قم و جمعیت این استان بیش از میانگین کشوری است بیان کرد: سال تحصیلی گذشته ۲۸۵ هزار دانش آموز در استان قم درس می خواندند که این تعداد در سال تحصیلی جاری به بیش از ۲۹۵ هزار نفر رسیده است.

علیرضا رحیمی به افزایش میانگین سالانه ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر دانش آموز در استان توجه داد و گفت: سرانه آموزشی استان قم در میان ادارات کل آموزش و پرورش کشور در جایگاه بیست و هفتم است که بهبود این وضعیت نیازمند حرکتی جدی و جهادی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم در ادامه اضافه کرد: تراکم دانش آموزی در هر کلاس درس شهر مقدس قم حدود ۳۸ نفر است و حتی برخی کلاس ها با بیش از ۴۰ دانش آموز تشکیل می شود که قطعا مطلوب نیست و باید با حرکتی جهادی اصلاح شود.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/1tig

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا