فرمانده سپاه قم گفت: گروههای جهادی استان قم در یک سال گذشته اقدام به برگزاری ۱۱۶ رزمایش کمکهای مومنانه، ساخت ۱۷۳ حمام و سرویس بهداشتی برای خانوادههای کم برخوردار و اهدای هزار و ۲۱۱ سرویس جهیزیه عروس کردهاند.
به گزارش ندای قم، سردار سید محمدرضا موحد عصر امروز در آیین شکرانه بهرهبرداری از ۳۳۳۸ پروژه محرومیتزدایی و تجلیل از گروههای جهادی برتر استان قم که در سالن همایشهای باغ موزه دفاع مقدس قم برگزار شد، گفت: این ایام بسیار مبارک است زیرا در سالگرد چهل و پنجمین فجر انقلاب اسلامی و ایام ماه مبارک هستیم.
فرمانده سپاه قم گفت: ما طبق سخنان رهبر معظم انقلاب وظیفه داریم فقر و محرومیت را در کشور از بین ببریم و بیشتر به زندگی این قشر رسیدگی کنیم.
وی با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی قم در یک سال گذشته، عنوان کرد: ۹۸ مورد بهسازی مساجد و حسینیه، بهسازی و رنگ آمیزی ۸۶ باب مدرسه، ترمیم ۲۶ پروژه آسفالت معابر، آبرسانی به مناطق مختلف و روستاها در ۲۴ پروژه، احداث مرکز ترک اعتیاد بر اساس طرح کرامت که در آن اشتغال و کارآفرینی نیز انجام میشود، ساخت و بازسازی یادمان شهدا و احداث استخر شنا از جمله فعالیتهای سازمان بسیج سازندگی استان قم در یک سال گذشته بوده است.
موحد اضافه کرد: تاسیس ۱۴ کارگاه اشتغال، برپایی ۲۱۸ مورد نمایشگاه و بازار مشاغل خانگی، پرداخت تسهیلات طبق تبصره ۱۶ و ۱۸ به ۸۳۰ نفر به مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان از جمله برنامههایی است که توسط بسیج سازندگی در عرصه اشتغال و کارآفرینی انجام شده است.
فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) بیان کرد: از دیگر اقدامات میتوان به تاسیس ۱۲۰ نیروگاه خورشیدی پنج کیلووات خانگی، برگزاری دورههای توانمندسازی در اشتغال و مشاوره شغلی، تأسیس مرکز آموزش فنی و حرفهای با محوریت بسیج سازندگی، اشاره کرد.
وی در ادامه گفت: در عرصه عمرانی تا کنون ۱۲ پروژه لایروبی و احیای قنات، ۱۷۳ پروژه ساخت حمام و سرویس بهداشتی برای خانوادههای نیازمند و یک مورد احداث کانال آب سرپوشیده داشتهایم.
موحد ابراز کرد: در عرصه امور اجتماعی، ۱۱۶ رزمایش اهدای بسته معیشتی به خانوادههای کم برخوردار در قالب گروههای جهادی در استان انجام شده است؛ همچنین ۸ مورد اهدای لوازم تحریر، ۱۲۱۱ سرویس جهیزیه در ۴ رزمایش، ۵۸ برنامه در خصوص رفع معضلات حاشیه نشینی طلاق و اعتیاد و… برگزار شده است.
فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند ما به قله نزدیک شدیم روز به روز درحال نزدیکتر شدن هستیم، پس امیدوار باشیم و در حکومتی که آرزوی ائمه اطهار(ع) بوده افتخار ما این است که سربازی ملت را کنیم.
اجرای بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیتزدایی با ۴۲۶ میلیارد تومان هزینه در کشور
معاون هماهنگکننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اجرای بیش از ۲۰ هزار پروژه عمرانی و غیر عمرانی به همت این قرارگاه خبرداد و گفت: برای تکمیل پروژهها تابهحال بیش از ۴۲۶ میلیارد و ۸۶۵ میلیون هزینه شده است که ارزش واقعی آن بیش از هزار و دویست میلیارد تومان برآورد میشود.
سردار ضیاءالدین حزنی شنبهشب در آیین شکرانه بهرهبرداری از ۳۳۳۸ پروژه محرومیتزدایی و تجلیل از گروههای جهادی برتر استان قم که در باغموزه دفاع مقدس قم برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: از پیامدهای فقر و محرومیت در جامعه میتوان به خطر افتادن امنیت پایدار و کاهش توسعه اقتصادی و فاصله طبقاتی اشاره کرد که این موضوع به فعالیت گروههای جهادی در خدمترسانی به محرومان اهمیت میبخشد.
معاون هماهنگکننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیتزدایی سپاه در ادامه گفت: از ویژگی پروژههای محرومیتزدایی میتوان به استحکام ساختوسازها و توجه به کیفیت و کمهزینه بودن قیمت پروژهها در مناطق محروم، صعبالعبور و مرزی اشاره کرد.
حزنی گفت: در اولویت برنامههای غیر عمرانی که انجام میشود باید به ایجاد پوششهای حمایتی برای محرومان، فراهم نمودن امکان تحصیل، پوششهای حمایتی بهداشتی و درمانی، تهیه سبد تجهیزات آموزشی، راهاندازی کارگاههای اشتغالزایی، ازدواج آسان و برپایی بیمارستان صحرایی اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: قرارگاه جهاد سازندگی و محرومیتزدایی سپاه از ابتدای تأسیس در سال ۸۹ تا کنون بیش از دو هزار و ۳۲۶ پروژه عمرانی و ۲۰ هزار و ۷۷۱ برنامه غیر عمرانی که در مجموع ۲۳ هزار و ۹۷ پروژه میشود را در حوزههای عمرانی، غیر عمرانی، امنیت غذایی، اشتغالزایی ، آبرسانی، راه و شهرسازی، آموزشی، فرهنگی ، معیشتی، کشاورزی، سلامت، اقتصاد مقاومتی، امدادرسانی، پویش مؤمنانه و ازدواج آسان، تقدیم مردم کرده است.
وی افزود: برای تکمیل پروژهها تابهحال بیش از ۴۲۶ میلیارد و ۸۶۵ میلیون هزینه شده که ارزش واقعی آن بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برآورد میشود و البته که بخش قابلتوجهی از امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی توسط سپاه بهویژه گروههای جهادی تأمین و پرداخت شده و بخشی دیگر توسط دولت در ردیف بودجه شهید یزدانشناس در ردههای استانی بهطور مستقیم پرداخت شده است.
حزنی با اشاره به مشکلات روستاها و مناطق محروم عنوان کرد: از استانداری قم درخواست داریم تا برای شناسنامهدار کردن بعضی مناطق محروم، بیمه کردن مردم، چاپ کتاب روستا، نصب تابلوی روستا، رفع اعتیاد، ازدواج آسان، حل اختلافات قبیلهای، چاپ کتاب شهدا، برگزاری مسابقات روستا و فراهم نمودن شرایط اعزام روحانی به مناطق هدف همراهی بیشتری داشته باشد.